Tjäna Extra Pengar

Det enda man kan göra utan pengar är skulder

Tjäna pengar på datakunskap

Du måste tänka på alla de saker du vet och kan om datorer. Du kan faktiskt tjäna pengar på dina datakunskaper.

Snabblån           

Erbjud din tjänst

Det finns många människor där ute som inte kan datorer och skulle vara glada om någon skulle kunna investera sin tid att lära dem grundläggande datorkunskaper.

Med ny teknik och nya system som kommer ut, kan det finnas en grupp människor som inte riktigt förstår, men vill gärna lära sig göra även enkla saker som till exempel ta bilder med en digitalkamera och överföra de till datorn för att sedan ska kunna skriva ut de, eller ta bilder och skicka till sin telefon. Har du kunskap om dessa enkla tips kan du tjäna extra pengar.

Är du bra på att fixa datorproblem, rensa en infekterad dator, uppdatera program, installera programvara, rensa gamla filer, kan detta vara ett sätt för dig att tjäna extra pengar genom att erbjuda din tjänst för människor som inte har någon datakunskap och som verkligen behöver den hjälp.

 

Datorsystem

Tjäna extra pengarGränssnittet mellan program- och maskinvara är ett genomgående tema i denna bok, vilken handlar om hur moderna datorsystem är uppbyggda. Syftet är att ge läsaren en inblick i hur olika delar i ett datorsystem fungerar tillsammans, exempelvis tillämpningsprogram, operativsystem, drivrutiner och in/ut-enheter. Tonvikten ligger på inbyggda system där datorn är en komponent, men principerna som behandlas i boken är generella och gäller även ...

Läs mera >>

26 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)