Tjäna Extra Pengar

Det enda man kan göra utan pengar är skulder

Betalt per klick

Har du hört talas att man kan få betalt per klick? Här är en guide om hur du kommer igång och lite info om hur du kan maximera dina inkomster.

Snabblån           

Tjäna extra pengar med Google AdSense?

Google AdSense är ett trevligt sätt att tjäna pengar på din blogg eller hemsida, och mycket lätt att genomföra. Det är ett av de enklaste sätten att tjäna pengar i form av passiv inkomst.

AdSense är inte en bli rik snabbt program. Det du måste göra är bygga en webbsida med massor av trafik för att kunna tjäna pengar.

Denna guide ger dig en realistisk bild av vad du kan förvänta dig från programmet.

Google AdSense for Dummies

Tjäna pengar med Google AdSenseMed Google AdSense kan du få betalt för online annonsplacering! Om du någonsin funderat på att använda Google AdSense för att förbättra intäkterna från din blogg/hemsida, kommer "Google AdSense For Dummies" att hjälpa dig att komma igång med detta. Boken är laddad med tips som hjälper dig att genomföra en lyckad AdSense-program. Med AdSense kan du generera intäkter med annonsplacering på bloggar och webbplatser.

Läs mera >>

 

Google annonser

Google tjänar mest av sina intäkter genom att låta andra webbplatsägare att annonsera på deras sökresultatsidor. Allt detta hanteras genom ett program som kallas AdWords (betala per klick marknadsföring). Du ser dessa annonser visas ovanför fri/organiska resultaten och längs den högra sidan på Google. Dessa kallas sponsrade resultat, och annonsörerna betalar en viss summa pengar per klick för dessa annonser.

Det är en auktion system som gör det möjligt för annonsörer att konkurrera om dessa platser. Vem har det högsta budet och de flesta "kvalitet" annons, får topplaceringen och så vidare.

Visa annonser på din blogg eller hemsida

Nu kan du tjäna en andel av intäkterna som Google tjänar från AdWords genom att visa dessa samma text eller bildannonser på din webbplats och när någon klickar, tjänar du ungefär 68% av klick och Google får resten. Detta program kallas AdSense.

Det är ett bra program som kan hjälpa dig köra ytterligare intäkter till din webbplats - speciellt om det är mest innehåll baserat.

Så om du är en av de människor som inte gillar tanken på att betala för en plats, är detta ett utmärkt sätt att tjäna dina pengar tillbaka och lite till.

Se video om hur Google AdSense fungerar?

 

Hur mycket kan du tjäna med AdSense?

17 jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)