Tjäna Extra Pengar

Det enda man kan göra utan pengar är skulder

Tjäna pengar på aktier

Är du en aktiv människa med mycket driv och engagemang, då kanske du ska fundera på att börja handla med aktier.

Snabblån           

Handla aktier

Historien visar att aktier är en överlägsen sparform. Ingen annan tillgång – vare sig fastigheter, obligationer, konst eller antikviteter – ger en sådan avkastning som aktier. De senaste 100 åren har Stockholmsbörsen (Affärsvärldens Generalindex) stigit med ungefär 10 procent per år i genomsnitt. Detta trots oljekriser, fastighetskriser och IT-krascher.

I USA, som har ännu äldre statistik, har man kunnat mäta avkastningen sedan 1802, alltså över 200 år. Även där finner man samma utveckling. Den amerikanska börsen har gett en real avkastning på drygt 7 procent per år i genomsnitt. Med en inflation på 2-4 procent hamnar avkastningen runt 10 procent. Det kanske inte låter så imponerande, men en ränta på 10 procent innebär att 10 000 kronor växer till 16 100 kronor på fem år (före skatt), till 25 900 kronor på 10 år och 174 500 kronor på 30 år. Den som lägger undan 10 000 kronor på sin artonårsdag och väntar i 47 år till sin pension vid 65 års ålder har då ett kapital på 882 000 kronor. De förutseende föräldrar som sätter av 10 000 kronor till sitt barn vid födseln skänker en pension vid 65 års ålder på 4,9 miljoner kronor.

Så växer aktier över lång tid. Ingen annan placeringsform lyckas med det. Lär dig att förvalta ditt kapital på egen hand.

Registrera ett konto hos GKFX - Your Global Trading Partner, utbilda dig och ta din aktierhandel till en ny nivå. 

Plus500 tillhör Plus500UK Ltd som är ett brittiskt företag med huvudkontor i City of London. Företaget regleras och auktoriseras av Financial Services Authority (FSA) och erbjuder CFD:er (Contracts for Difference). Företaget erbjuder för närvarande sin portfölj som innehåller mer än 1 000 instrument till över en miljon kunder, vilket gör att de är den snabbast växande leverantören av CFD:er i Europa och Asien. Ladda ner gratis program och börja handla - tjäna pengar.


Bli börsproffs på ett par timmar

Handla aktier

Boken innehåller råden du inte får i andra böcker om aktier och aktieaffärer. Vissa av reglerna bryter mot det som anses vara sanningar på finansmarknaden.

Exempelvis hävdar författarna, som har 30 års erfarenhet från finansbranschen, att det inte alls behöver vara bra att ta hem en vinst, att det kan finnas mycket att vinna på att tänka kortsiktigt och hur man som amatör kan tjäna på att genomskåda moden och trender på finansmarknaderna.

Läs mera >>

25 apr 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)