Tjäna Extra Pengar

Det enda man kan göra utan pengar är skulder

Betalda undersökningar

Ett extra jobb för dig som vill tjäna extra pengar. Du kan jobba vad du än befinner dig, så länger det finns tillgång till internet.

Snabblån           

Tjäna pengar på betalda online undersökningar

Du kan jobba under lunchrast på jobbet eller i skolan, när du har svårt att sova eller även när du ligger på stranden. Är du student, arbetsledig eller helt enkelt hemmasittande som har lite tid över kan du delta i betalda undersökningar (svara på frågor) och tjäna extra pengar.

Vad är online undersökningar?

Stora företag runt om i hela världen betalar för de som vill delta i online undersökningar och svara på frågor kring nya produkter som ska lanseras. Kundernas åsikter anses vara ovärdiga därför alla stora företag som Adidas, Nicke, Coca-Cola och många fler vill ha feedback från konsumenterna, vad de tycker, gillar och så vidare, för att kunna undersöka människors vardagliga vanor, intresse och på så sätt utvecklas.

Kom igång med online undersökningar?

Du måste vara minst 16 år gammal för att kunna gå med i de flesta undersökningspanelerna. Dock accepterar vissa undersökningspaneler medlemmar som är 14+ år - du kan ta reda på vilka när du väljer undersökningsföretagen. 

Att komma igång är lätt och tar bara några få minuter. Det du behöver göra är skaffa en e-postadress så att du ska kunna registrera dig hos MySurvey´s

Efter att du har registrerat dig får du regelbundna undersökningsinbjudningar till din e-post. Delta i så många undersökningar du vill, och bli belönad för varenda en! 

Betala aldrig för online undersökningar!

Du ska absolut inte betala för online undersökningar på nätet. Akta dig för alla sidor som vill ha betalt innan registrering, eftersom risken finns att du få aldrig betalt för online undersökningar du har gjort på sidorna som ta betald.

Online undersökningar tips

  • Med tanke på att det är alltid bättre att göra en undersökning för mindre belopp än att inte göra någon alls, anmäl dig till så många aktörer du kan.

  • Jag skulle rekommendera dig skaffa en särskild e-postadress för just online undersökningar. Eftersom du kommer att få massår av e-post med inbjudande till betalda undersökningar, som du inte vill förlora.

  • Vara aktivt, vilket innebär att vara snabb på att svara snabbt - göra en undersökning. Det gör dig mer trovärdig som gör att du får fler undersökningar.

  • Skaffa ett PayPal konto för snabbare transaktioner, dessutom det har lägre avgift vid små belopp.

  • Var ärlig i dina svar, skapa aldrig flera profiler och försök att vara så kreativt du kan. Det gör dig mycket intressantare.

  • Betala aldrig för att gå med i online underökningar! 

9 aug 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)