Tjäna Extra Pengar

Det enda man kan göra utan pengar är skulder

Hur mycket kan du tjäna med AdSense?

Belopp du får per klick beror på hur mycket annonsörerna betalar Google för den aktuella annonsen och du kommer att tjäna en del av detta belopp. Det är viktigt att notera att pengar du kommer att tjäna beror på din trafik.

Snabblån           

Betalt per klick

Folk vill alltid veta vad det genomsnittliga beloppet är per klick. Ingen vet svaret på detta förutom Google, så låt inte någon försöker berätta något annat. Det skulle vara omöjligt att ge denna information, eftersom annonser har olika priser och vi har ingen aning om vad annonsörerna betalar.

Men det finns vissa nischer som uppenbarligen betalar mer. Så det är logiskt att tro att sökordsfraser som sex, tjäna pengar, etc. tjänar du mer per klick eftersom dessa är mycket konkurrenskraftiga sökord. Ju mer konkurrenskraftig söktermen, desto mer annonsörerna betalar och ju mer du tjänar som utgivare.

Genomsnittliga klick-thru uppdrag

Även om Google inte kommer att avslöja hur mycket du tjänar för varje annons som klickas från din sida, kan du logga in ändå på ditt konto när som helst och se den totala intäkten du har skapat den dag, vecka, månad, år etc.

Till exempel, om du ser att du har gjort 50 kr i dag från 9 klick kan du räkna med att din genomsnittliga klick-thru uppdrag var 5,5 kr per klick. Kom ihåg att det är bara ett genomsnitt! Du kommer inte veta hur mycket pengar varje enskild annons drar in.

Belopp du tjänar beror på trafik

Det belopp du tjänar beror också till stor del på hur mycket riktad trafik du får till din egen webbplats, hur väl annonser matchar besökarens intressen, placeringen av annonserna på dina sidor, och naturligtvis hur mycket du får per klick.

Helst bör du skapa en webbplats på ett ämne du vet mycket om. På så sätt har du en mycket lättare tid att skapa en generös mängd innehåll på denna fråga.

Tjäna pengar med Google AdSense

13 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)