Tjäna Extra Pengar

Det enda man kan göra utan pengar är skulder

Tjäna pengar på online lotto

Tycker du om att spela lotto ibland, även om du vet att chansen att du skulle vinna är liten? Sanningen är att de flesta inte vinner en miljonvinst på lotto, men om du ändå allt som oftast lämnar in en rad för spänningens och drömmarnas skull, kan du lika gärna göra det på det fördelaktigaste sättet för dig. Dessutom är det alltid någon som vinner miljonvinsterna, och så länge som du lämnat in en kupong kan denna någon också vara du.

Snabblån           

Förbättra sina chanser

Egentligen kan man säga att alla lottorader som deltar i en dragning har samma sannolikhet att dras. Ändå finns det en del saker man kan göra för att förbättra sina chanser.

För det första lönar det sig att välja ett lotteri med så bra vinstodds och så höga prispotter som möjligt. Runt om i världen finns lotterier med flera gånger större prispotter än dem som erbjuds i Sverige, och många gånger även bättre vinstodds, samtidigt som spelformatet inte nämnvärt skiljer sig åt. theLotter hör till världens äldsta online lottotjänster och här kan du lära dig mer och också börja spela lotto i många stora internationella dragningar.

För det andra lönar det sig att försöka undvika att hamna dela sin lottovinst när man väl vinner. Det bästa sättet att göra det på är att undvika nummer som många andra människor kan tänkas använda sig av, som födelsedagsdatum och allmänna turnummer och i stället satsa på nummer som andra är mindre benägna att välja, som t.ex. otursnumret 13.

För det tredje kan man förkovra sig i historisk statistik i olika lotterier och försöka satsa på en nummerrad som inte vunnit förut och som blandar både jämna och udda nummer naturligt. T.ex. är sannolikheten för att en vinstrad som redan en gång vunnit huvudpriset skulle dras igen mycket liten. T.ex. för EuroMillions lotto hittar du sådan statistik här.

För det fjärde kan det löna sig att spela system med alla olika möjliga kombinationer av en serie nummer. Om man vinner så gör systemspelet att man vinner i flera olika priskategorier samtidigt och med alla sina rätta kombinationer.

Allra sist så ska man också komma ihåg att inte spela på sina besparingar, utan bara med extrapengar. Om du följer råden ovan kan du förhoppningsvis ha kul när du spelar i världsomspännande dragningar och t.o.m. tjäna lite extra pengar på lotto online.

30 okt 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)