Tjäna Extra Pengar

Det enda man kan göra utan pengar är skulder

Sparkonto | Sparränta

Ett sätt att tjäna bra pengar i form av passiv inkomst är att placera sina sparpengar på ett sparkonto med en riktigt bra ränta. Det är därför viktigt att först undersöka hur mycket du får i sparränta på ditt vanliga sparkonto, innan du placerar sina sparpengar.

Snabblån           

Sparkonto med hög sparränta

De flesta storbanker ger ganska liten sparränta som ligger på cirka 0,5 till 2 procent. Låt säga att du väljer att placera 50,000 kr. med 1 procent sparränta i 5 år, som gör att du kommer att tjäna i din passiva inkomst cirka 2500 kr. En del kan tycka att det är helt ok, men varför inte investera på ett sparkonto som ger cirka 5 procent i sparränta och få passiv inkomst på cirka 13,000 kr. på 5 år.

Sparkonto hos Akelius Spar med ränta på 5,5% 
Akelius har 90 procent av lånevolymen mot fast ränta. Detta ger stabila räntekostnader och säkerställer ett positivt resultat.

 

Spara klokare 55+

Spara klokareEfter 55-årsdagen kan du förvänta dig långt mer av dina sparpengar. Du kan dubbla värdet på dem vart tionde år. Och det är enkelt, förklarar Claes Hemberg. Han beskriver hur du gör en 55+spurt. Steg för steg ger han dig ett tydligare och bättre grepp över dina pengar. Han lär dig också hur du ska handskas med banker och försäkringsbolag. Hemberg avdramatiserar och förklarar på ett lättfattligt och medryckande sätt vilket gör ditt sparande roligare när du inser dina möjligheter.

Läs mera >>

1 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)