Tjäna Extra Pengar

Det enda man kan göra utan pengar är skulder

Tjäna pengar på din blogg

Ett sätt att tjäna extra pengar på Internet utan att behöva ha ett företag registrerad samt får ersättning utbetalt direkt till det vanliga bankkontot är att tjäna extra pengar på din blogg eller hemsida.

Snabblån           

Sälj annonser på bin blogg

Utbudet av tjänster på nätet växer snabbt. Idag hittar du många gratistjänster som användaren inte betalar för dess utnyttjande, men bakom gratistjänsten finns det alltid en som tjänar pengar i alla fall. Det kan vara ett företag eller även en privat person som du, som tjäna extra pengar på sin blogg eller hemsida genom att placera text- eller bildannonser på sin blogg, hemsida och driva trafiken till annonsörens webbsida och få provision för det.

Skapa blogg eller hemsida

Idag är det inte speciellt svårt att tjäna bloggpengar. Det enda som behövs är en dator med internetuppkoppling så att du kan skapa en blogg och en stor vilja att tjäna extra pengar.

Nedan finner du en lista på bloggtjänster som är helt gratis. Det är perfekt för dig som är nybörjare, som inte har någon startkapital och som inte heller har någon kunskap om HTML-kod.

En lista över gratis bloggtjänster:

N.nu
Google blogger

Blogg.se 
Devote.se
Bloggproffs.se
Bloggspace.se

Bygg din hemsida hos N.nu och får även prova på premium helt gratis!

Börja tjäna pengar

Efter att du har skapat en blogg gäller det att skapa innehåll. Skriv intressanta artiklar som du tro kommer att intressera dina besökare. Efter att du har skrivit färdigt dina blogginlägg är det snabbaste sättet att tjäna pengar på din blogg genom att anmäla din till affiliatenätverk som är anpassat för den moderna digitala marknadsföringen. Och efter att du har ansökt hos en eller flera annonsörer kan du direkt hämta annonskoder och klistra in på din blogg och börja tjäna pengar.

Du kan även tjäna extra pengar genom att skriva artiklar på din blogg. Du kan skriva om vad du själv tycker om vissa produkter eller tjänster, vilket kan vara en ren personlig åsikt som du få betalt för.

Det låter väldigt enkelt men i början kan det krävas en del jobb och tid, men som sagt ju mer tid du är beredd att investera på din blogg desto större bloggpengar kan du tjäna. Därför är det viktigt att du väljer ett ämne du är själv intresserad av och verkligen brinner för.

Tjäna pengar med Google AdSense

 

Skriva för webben

Skriva för webbenDen här boken handlar om hantverket att skriva texter som ska publiceras på webben. Den innehåller en handfast och tydligt illustrerad metod för att skapa sådana texter, liksom texter som inte är avsedda för nätet.

Den innehåller också språkvård och grammatik för praktiskt bruk, och tar upp anpassning efter målgrupp och texttyp.

Läs mera >>

18 okt 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)