Tjäna Extra Pengar

Det enda man kan göra utan pengar är skulder

Boktips

Böker som ger mycket kunskap och nya synvinklar.

Böcker           

Tjäna pengar på teknisk analys

Tjäna pengar på teknisk analysDenna bok presenterar ett vinnande helhetskoncept där aspekter som teknisk analys såväl som riskhantering och kunskaper om de psykologiska effekterna som påverkar människor vid aktiehandel behandlas.

Boken inkluderar även en banbrytande praktikmodul, där läsaren kan testa sina nyfunna kunskaper utan att behöva riskera sitt kapital.

Läs mera >>

 

 

343 tips om att spara pengar för alla med bolån

CSR i praktikenFilosofin bakom den här boken är att du ska sluta oroa dig för vad Riksbanken bestämmer och istället lägga energi på det du själv kan påverka. Varför är det här så viktigt just nu?

Finansinspektionen räknar med att den rörliga boräntan kommer att ligga på minst 4,5 % senhösten 2011 = en familj med tre miljoner kronor i bolån kommer alltså att behöva betala drygt 66 000 kronor mer per år efter ränteavdrag.

Läs mera >>

 

Hur företag jobbar med hållbarhet för att tjäna pengar

CSR i praktikenSveriges mest hyllade bok om CSR har kommit ut i en ny, uppdaterad upplaga med över 160 konkreta exempel på hur företag tjänar pengar på att jobba med hållbarhet.

Insikten om att företag genom att bidra till att lösa samhällsproblem kan öka sin innovationsförmåga, konkurrenskraft och lönsamhet märks i allt fler organisationer, i allt fler branscher, i allt fler länder.

Läs mera >>

 

 

Så här blev Warren Buffett världens rikaste person

Warren BuffettHär är boken som alla som läst "Så här kan alla svenskar bli miljonärer" väntat på! Per H Börjesson följer nu upp sin förra succébok med en bok om hur amerikanen Warren Buffett, från två tomma händer, lyckats bli världens rikaste man.

Alla kan lära sig av Warren Buffett och använda hans enkla principer och sunda bondförnuft för att bli framgångsrik! Hans placeringar har, över en 50-årsperiod, genom ränta-på-räntaeffekten genererat över 20 % i årlig avkastning.

Läs mera >>

 

 

Så här kan alla svenskar bli miljonärer

Så här kan alla svenska bli miljonärer

I boken får du inspiration till att förbättra den ekonomiska situation som underlättar ditt dagliga liv. Den förklarar också hur finansbranschen tjänar pengar på att göra enkla saker komplexa. Vilket i sin tur är anledningen till att de tjänar stora pengar - på dig.

Läs boken och bygg upp din egen kompetens så att du som läsare kan fatta egna beslut om hur man väljer rätt bland det stora utbudet av finansiella produkter. Boken är lätt att läsa och enkel att förstå. Det svåra är att ha karaktären och följa råden.

Läs mera >>

 

 

Bli börsproffs på ett par timmar

Bli börsproffs på ett par timmarBoken innehåller råden du inte får i andra böcker om aktier och aktieaffärer. Vissa av reglerna bryter mot det som anses vara sanningar på finansmarknaden.

Exempelvis hävdar författarna, som har 30 års erfarenhet från finansbranschen, att det inte alls behöver vara bra att ta hem en vinst, att det kan finnas mycket att vinna på att tänka kortsiktigt och hur man som amatör kan tjäna på att genomskåda moden och trender på finansmarknaderna. 

Läs mera >>

 

 

Vägen till ekonomisk frihet

Vägen till ekonomisk frihetDenna bok visar dig vägen till trygghet genom ekonomisk frihet. En väg alla kan vandra. Bodo Schäfer avslöjar hemligheten med hur man bygger upp en förmögenhet. Detta baserat på egna erfarenheter efter att ha blivit totalt utblottad. Med empati ger han dig förvånansvärt enkla med effektiva metoder för förvaltning och förädling av dina pengar, till exempel - hur du kan åstadkomma din första miljon på sju år. 

Läs mera >>

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)