Tjäna Extra Pengar

Det enda man kan göra utan pengar är skulder

Tjäna pengar som affiliate

Med hjälp av affiliatenätverk som är anpassad för den moderna digitala marknadsföringen kan man tjäna pengar som affiliate.

Tjäna pengar som affiliate           

Bli affiliate

För att kunna tjäna pengar som affiliate behöver du först ha en blogg eller hemsida för att kunna registrera ett affiliate-konto. Efter att du har registrerat ett konto hos en eller flera affiliatenätverk kan du direkt hämta annonser och placera dem på din blogg eller hemsida och börja tjäna extra pengar.

Ersättning beror på den aktuella ersättningsmodellen, som kan ser olika hos varje annonsör.

Förslag på affiliatenätverk: 

Affiliator

Ett enkelt och smidigt affiliate nätverksprogram för nybörjare

Affiliator är ett av Sveriges bästa affiliatenätverk som har flest företag som betalar per klick (CPC). Det har även en del program med (PPL), alltså program som betalar per LEAD vilket innebär att du få betald när en besökare klickar sig fram till annonsörens hemsida och registrerar sig eller beställer en produkt. Affilator har över 130 annonsörer i sitt nätverk. Det har ett bra utvecklad support som svarar snabb för den som har frågor. Affiliator är en användarvänlig portal som gör det lätt för oerfarna deltagarna (affiliates) att orientera sig.

Bli medlem (publisher) genom att registrera din hemsida, blogg hos Affiliator och antagligen få den godkänd. Ansök sedan hos föredag du är själv intresserad av och med ganska hög sannolikhet bli godkänd. Efter att du har blivit godkänd är det bara att välja reklamannonser som du vill placera på din hemsida, blogg genom att kopiera en kod och klistra där du vill ha reklam på din hemsida.

Läs mer om Affiliator och registrera ett konto

Doubler

Doubler har många olika program att erbjuda

Har du bestämt dig att satsa på att tjäna extra pengar som affiliate, är Doubler ett perfekt affiliatenätverk med ett stort program utbud. Det har många företag inom ekonomi, hälsa, IT och telekom och många fler som vill ha sina produkter och tjänster annonserade. Det som gör Doubler extra spännande är att det även har ett stort utbud av lite mindre företag också. Deras plattform upplevs väldigt enkelt och användarvänlig med en snabbfunktion som gör att du sparar din tid när du ska välja och ansluta till flera företag samtidigt.

Läs mer om Doubler och registrera ett konto

Tjäna pengar som affiliate tips

Anslut dig till flera affiliatenätverk för att kunna jämföra provisioner, eftersom olika affiliatenätverk erbjuder olika betalningar för samma program.

29 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)