Tjäna Extra Pengar

Det enda man kan göra utan pengar är skulder

Låna ut pengar

Ett sätt att tjäna pengar är att låna ut pengar till privata personer. Det kan du enkelt göra genom att registrera dig hos Nordens största aktör för långivning mellan privata personer - TrustBuddy.

Snabblån           

Kort om TrustBuddy

TrustBuddy som tidigare nämnt är Nordens största aktör för långivning mellan privata personer. De har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark och enlig deras hemsida så har de över 100.000 nöjda kunder.

Hos TrustBuddy du kan både låna och låna ut (spara) pengar.

Spara pengar

För att kunna låna ut (spara) pengar behöver du registrera ett konto hos TrustBuddy och sätta in en summa pengar som kommer att lånas ut till andra TrustBuddy medlemar, som i sin tur har valt att låna pengar istället för att låna ut (spara) pengar.

Summa pengar som du sätter in kommer att delas upp i mindre belopp. Detta för att sprida risken så att varje utställt lån finansieras av flera långivare. Oftast delas lånen upp i 100 SEK lån.

Risk

TrusBuddy ta hand om det administrativa och för att kunna hantera de absolut svåraste kunderna på ett professionellt sätt samarbetar TrustBuddy med ledande inkasobolag i alla aktiva länder.

Forluster

Du som långivare kommer alldrig att stå för hela förlusten i ett lån eftersom TrustBuddy delar en kundförlust på alla långivare på en marknad.

TrustBuddy arbetar aktivt med uppföljning av alla lån som gör att låntagaren alltid ska ha en möjlighet att kunna betala tillbaka lånet.

Vinst

TrustBuddy mer eller mindre garanterar 12% ränta/år. För mer tydlig information kolla i tabellen på deras hemsida.

TrustBuddy

 

Tjäna 12% som långivare

Låna ut pengar

För att spara hos TrustBuddy behöver du öppna ett sparkonto genom att registrera dig som långivare. Det är helt gratis att registrera sig och det finns inga årsavgifter eller dolda kostnader för att vara medlem.

Alla långivare får ett eget konto hos TrustBuddy där du har en överskådlig bild över insatta pengar och kontots utveckling.

22 sep 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)