Tjäna Extra Pengar

Det enda man kan göra utan pengar är skulder

Skribent

Gillar du att skriva och är ute efter extra pengar, kan du tjäna extra pengar som skribent, genom att skriva artiklar på nätet.

Snabblån           

Skriva artiklar och tjäna extra pengar

I dagens läge behovet av nya artiklar ständigt ökar, vilket gör att artikelskrivande troligtvis kommer att bli framtidens guldgruva på grund av Internets utvidgning.

Fler och fler människor tjänar extra pengar genom att skriva artiklar på nätet och kan du bra engelska så är det ännu bättre, eftersom de flesta hemsidor oftast är utländska och då är det engelska som gäller.

Länkar till utländska sidor:

Real Writing Jobs
Bukisa
Shvoong

Skriv artiklar på din egen blogg

Med Blogvertiser kan du tjäna extra pengar genom att skriva artiklar på din egen blogg. Du kan skriva om vad du själv tycker, såsom produkter eller tjänster, vilket kan vara en ren personlig åsikt som du få betalt för.

Syftet är ett samarbete mellan bloggarna och annonsörerna. Alltså att koppla annonsörer och bloggare samman samt skapa åsikter och sprida information för att få fram den rätta målgruppen.

 

Skriva för webben

Skriva för webbenDen här boken handlar om hantverket att skriva texter som ska publiceras på webben. Den innehåller en handfast och tydligt illustrerad metod för att skapa sådana texter, liksom texter som inte är avsedda för nätet.

Den innehåller också språkvård och grammatik för praktiskt bruk, och tar upp anpassning efter målgrupp och texttyp.

Läs mera >>

18 okt 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)