Tjäna Extra Pengar

Det enda man kan göra utan pengar är skulder

Investera i fastigheter

Alla strävar efter ekonomisk tillväxt och frihet. Ett alternativ är som sagt att investera i fastigheter.

Snabblån           

Att investera

Att investera i fastigheter betraktas som en trygg väg till ekonomiskt tillväxt. Den står i låg korrelation med den fluktuerande aktiemarknaden vilket gör det till ett bra komplement (riskspridning) för de som redan äger aktier. 

Fastigheter har dessutom ett faktiskt värde i sig, medan aktier bara har ett värde så länge företaget går bra. Fastigheten i sig är alltså en fast grund att stå på. Avkastningen kan vid en klok placering generera en stabil passiv inkomst och om man väljer sina placeringar väl kan fastighetsinvesteringar leda till ekonomiskt oberoende.

Genom att låta Svenska Investeringsgruppen visa vägen har du goda chanser att göra en lönsam fastighetsaffär med god avkastning.

Världens 99 bästa investerare

Världens 99 bästa investerareI "Världens 99 bästa investerare" har du en unik möjlighet att ta lärdom av de mest framgångsrika investerarna i världen. Här delar de generöst med sig av de erfarenheter och insikter som de samlat på sig efter minst 25 års lyckosamt investerande. För varje investerare finns det även en resumé som beskriver hans investeringsfilosofi och stil.

Läs mera >>

18 okt 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)